تین کلاینت

بهترین تین کلاینت

بهترین تین کلاینت

امروزه با پیشرفت تکنولوژی عرصه تولید انواع کامپیوتر و رایانه حسابی رونق یافته و روزبه‌روز محصولات بهتری وارد بازار می‌شوند. یکی از این محصولات پرکاربرد تین کلاینت است. با به‌کارگیری این دستگاه می‌‌توان انواع نیازهای کامپیوتری و اینترنتی خود را برطرف کرد و در کنار آن از مزایای متعددی برخوردار شد. البته برای خرید تین کلاینت باید به سراغ بهترین مدل‌های آن برویم تا بالاترین درصد رضایت را از خرید داشته باشیم. ما در این مقاله قصد داریم بهترین تین کلاینت های موجود را به شما معرفی نماییم.

تین کلاینت چیست؟

بهترین تین کلاینت چیستپیش از آنکه به بهترین تین کلاینت ها بپردازیم، بهتر است یک آشنایی مختصری با تین کلاینت داشته باشیم. تین کلاینت یک دستگاه کامپیوتر در ابعاد بسیار کوچک و به اصطلاح جمع‌وجور است که می‌تواند وابسته به یک سرور مرکزی باشد یا به صورت مستقل کار کند. البته در بعضی موارد از آن به عنوان نمونه‌ای از انواع مینی کامپیوتر یا کامپیوتر کوچک هم یاد می‌کنند. در هر صورت این دستگاه از جوانب مختلفی باعث منفعت کاربران شده است و می‌تواند برای بسیاری از مصرف کنندگان انتخابی عالی در راستای جایگزین کردن لپ‌تاپ یا کامپیوتر باشد. برای آشنایی بیشتر در مورد تین کلاینت، بهتر است به مقاله تین کلاینت چیست مراجعه نمایید.

همچنین در بعضی مواقع به دلیل شباهت‌های ظاهری و اسمی تین کلاینت را با زیروکلاینت اشتباه می‌گیرند. در حالی که تین کلاینت دارای قابلیت عملکرد مستقل است و از امکان نصب سیستم عامل برخوردار می‌باشد اما زیروکلاینت از این امکانات بهره‌مند نیست. مطالعه مقاله تفاوت تین کلاینت و زیرو کلاینت شما را از به اشتباه افتادن در مورد تین کلاینت و زیرو کلاینت نجات خواهد داد.

به انضمام این موارد، در حال حاضر برندهای مختلفی به تولید این دستگاه پرداخته‌اند. از این رو در ادامه مطلب علاوه بر معرفی بهترین تین کلاینت ها، به مهمترین کاربردهای تین کلاینت نیز اشاره خواهیم نمود.

چرا باید تین کلاینت بخریم؟

هر یک از انواع خصوصیات و مزایا به نحوی به هر کاربر ثابت می‌کنند که چرا باید تین کلاینت بخرد و با این انتخاب چه امکانات مثبتی به دست خواهد آورد. در نتیجه با اطلاع از آن‌ها شما هم می‌توانید به راحتی تصمیم بگیرید که آیا این دستگاه برای مصارف و نیازهای کامپیوتری شما مناسب است یا خیر. بعضی از این ویژگی‌ها در چند نمونه مختصر به این شرح هستند:

تین کلاینت‌ها از لحاظ ابعاد و اندازه فضای بسیار کمتری نسبت به کامپیوتر و کیس‌های معمولی اشغال می‌کنند. در واقع می‌توانید آن‌ها را به دلخواه در هر جایی قرار دهید و حتی بعضی از مدل‌ها را پشت مانیتور نصب کنید. این اندازه و وزن به قدری محدود می‌باشد که قابلیت حمل آن‌ها را به وجود آورده است. البته کوچک و سبک بودن تین کلاینت به معنای عملکرد یا کارایی محدود آن نیست.

مصرف برق تین کلاینت در مقایسه با سایر دستگاه‌های کامپیوتری مثل لپ‌تاپ و پی سی (PC) به میزان چشمگیری کاهش یافته است. در واقع به طور کلی تنها حدود ۲۰ درصد یک کامپیوتر شخصی برق مصرف می‌کند و از این رو باعث صرفه‌جویی در مصرف و هزینه‌های کاربران می‌شود. با این ویژگی تمام افراد از جمله ادارات و مراکزی که به چندین دستگاه نیاز دارند، می‌توانند بدون نگرانی نسبت به مصرف برق بالا از داشتن یک سیستم مناسب بهره‌مند شوند.

تنها از لحاظ مصرف برق نیست که تین کلاینت به صرفه‌جویی در هزینه‌های کاربران کمک می‌کند، بلکه به‌کارگیری آن از جوانب گوناگونی به صرفه خواهد بود. امکان خراب شدن یا ویروسی شدن این دستگاه‌ها بسیار کم است و از این رو هزینه تعمیرات به حداقل ممکن خواهد رسید. همچنین برای خرید تین کلاینت در مقایسه با کامپیوتر و لپ‌تاپ هزینه اولیه مورد نیاز بسیار کمتر است و به همین دلیل به منفعت کاربران منتهی می‌شوند. البته شایان ذکر است که یکی از دلایل اصلی کمتر خراب شدن این دستگاه‌ها مربوط به تعداد محدود قطعات سخت‌افزاری در ساختار کلی آن‌ها می‌باشد.

بعضی از مدل‌های تین کلاینت مثل تعدادی از تولیدات برند اچ پی از قابلیت استفاده در هر دو حالت تین کلاینت و زیرو کلاینت برخوردار هستند. در نتیجه با خرید آن‌ها در واقع دو محصول جداگانه را در یک محصول خریداری کرده‌اید و می‌توانید به دلخواه در هر حالت استفاده نمایید.

میزان امنیت اطلاعات در تین کلاینت‌ها و زیروکلاینت‌ها در مقایسه با کامپیوتر و لپ‌تاپ به میزان چشمگیری افزایش یافته است. در واقع زمانی که تین کلاینت را در حالت وابسته به سرور استفاده می‌کنید، اطلاعات تنها در سرور مرکزی ذخیره می‌شوند و از این رو با ذخیره نشدن در خود دستگاه باعث بهبود ایمنی می‌شوند.

البته این مشخصات و مزایا تنها بخشی از دلایلی را تشکیل می‌دهند که به کاربران ثابت می‌کنند چرا باید تین کلاینت بخرند. سایر مزایای آن متشکل از مواردی نظیر مدیریت پذیری کاربران، ماندگاری و دوام زیاد، برخورداری از درگاه یا پورت‌های متعدد و قیمت مقرون به صرفه هستند.

بهترین تین کلاینت

بهترین تین کلاینتمهمترین نکته برای داشتن یک سیستم پرکاربرد و باکیفیت انتخاب صحیح مدل، نوع و برند سازنده آن است. به همین دلیل آشنایی و اطلاع یافتن از بهترین تین کلاینت برای همه افراد امری ضروری به حساب می‌آید. در ادامه ۵ مدل از نمونه‌های برتر و برندهای معتبر را که برای بودجه‌ها، سلایق و نیازهای متفاوت مناسب هستند، از جوانب مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد.

تین کلاینت نت کامپیوتر J412-2LC

اولین مورد از نمونه‌های بهترین تین کلاینت، تین کلاینت نت کامپیوتر مدل J4125-2LC است. این دستگاه از لحاظ قیمت یکی از بهترین انتخاب‌ها برای بودجه‌های مختلف به‌خصوص بودجه محدود به حساب می‌آید. ویژگی‌های برتر آن را می‌توان در چنین مواردی مشاهده نمود:

  • این تین کلاینت از دو پورت LAN و دو پورت صنعتی سریال COM برخوردار شده است.
  • ساختار آن تماماً از جنس آلومینیوم باکیفیت می‌باشد.
  • این دستگاه محبوب از انواع ذخیره‌سازی HDD, SSD, Msata و 2 nvme پشتیبانی می‌کند و باعث سهولت کاربر در شخصی‌سازی می‌شود.
  • از این تین کلاینت نت کامپیوتر که دارای پردازنده چهار هسته‌ای است، می‌توانید برای مصارف مختلف ادارات، کارخانه، خانگی و صنعتی استفاده نمایید.

تین کلاینت Dell Wyse 5070

تین کلاینت Dell Wyse 5070به عنوان یکی از مدل‌های تین کلاینت با کارایی مطلوب و قیمت مناسب می‌توان تین کلاینت Dell Wyse 5070 را معرفی کرد. از مشخصات مهم و اصلی آن چنین مواردی قابل توجه هستند:

  • این دستگاه یکی از معدود مدل‌هایی است که در هر دو حالت زیروکلاینت و تین کلاینت به صورت انعطاف‌پذیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • این تین کلاینت دل با برخورداری از درگاه Display Port امکان استفاده از کیفیت تصویر Ultra HD را بر روی دو مانیتور به صورت همزمان به وجود آورده است.
  • تین کلاینت Dell Wyse 5070 از پردازنده مطلوب Intel Celeron J4105 با فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز بهره‌مند شده و در کنار آن دارای مصرف برق پایین ۶۵ وات است.
  • چندین پورت گوناگون، قابلیت نصب بلوتوث و اقلام همراه مثل کیبورد اورجینال دل از سایر مزایای این تین کلاینت پرطرفدار هستند.

تین کلاینت اچ پی HP T630

به عنوان یکی از محصولات ارزنده و با قیمت متوسط باید تین کلاینت اچ پی HP T630 را نام برد که برای کاربران گوناگون امکانات ویژه‌ای را فراهم کرده است. بعضی از این امکانات شامل موارد زیر می‌شوند:

  • این تین کلاینت اچ پی از داشتن پردازشگر پرسرعت چهار هسته‌ای مدل AMD GX-420GI بهره‌مند شده است و تجربه کاربری مطلوبی را برای مصرف کننده رقم می‌زند.
  • این محصول اچ پی از دو اسلات رم پشتیبانی می‌کند و در نتیجه امکان استفاده از ۳۲ گیگابایت رم را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
  • بر روی تین کلاینت اچ پی HP T630 به صورت پیش فرض یک ویندوز نصب شده است. البته به دلخواه می‌توانید سیستم عامل را تغییر دهید و به عبارتی یک ویندوز دلخواه نصب کنید.

تین کلاینت اینتل NUC11ATKC4

یکی از سازندگان برتر و شناخته شده در زمینه تولید انواع تین کلاینت و مینی پی سی برند اینتل است که تین کلاینت اینتل مدل NUC11ATKC4 آن در میان بهترین تین کلاینت ها قرار می‌گیرد. مشخصات مهم این دستگاه را می‌توان در چنین نکاتی ذکر کرد:

  • پردازنده تین کلاینت اینتل مدل NUC11ATKC4 از سری Celeron و مدل N515 است که از توانایی مناسبی برخوردار می‌باشد.
  • در این دستگاه دو اسلات رم و تا حافظه ۳۲ گیگابایت پشتیبانی می‌شود.

تین کلاینت ازراک مدل BEEBOX-S 7100U

تین کلاینت ازراک مدل BEEBOX-S 7100Uبه عنوان یک نمونه از دستگاه‌های قوی و حرفه‌ای باید تین کلاینت ازراک مدل BEEBOX-S 7100U را بیان کرد که از سرعت و امکانات چشمگیری بهره‌مند شده است. Asrock از مشهورترین برندها در زمینه تولید تین کلاینت به شمار می‌رود و مدل BEEBOX-S 7100U سرآمد محصولات برند ازراک در این حوزه محسوب می‌شود.

  • این تین کلاینت دارای ۳ خروجی تصویر و ۲ پورت HDMI است.
  • ریموت کنترل این دستگاه از امکانات ویژه محسوب می‌شود.

در نهایت ۵ مدل معرفی شده را می‌توان بهترین تین کلاینت های موجود در بازار نامید که از جوانب مختلف، عملکرد مفید و رضایت‌مندی را در اختیار شما قرار می‌دهند. در نتیجه می‌توانید با خیالی آسوده هر یک از آن‌ها را انتخاب نمود. در ادامه این مقاله به چند کاربرد مهم تین کلاینت خواهیم پرداخت.

کاربردهای تین کلاینت

از آنجایی که تین کلاینت عملکردی مشابه کامپیوتر دارد و تنها تفاوت اصلی آن در ابعاد و اندازه است، از کاربردهای فراوانی برای کاربران برخوردار می‌باشد. به عبارتی دیگر برای اکثر مصارف معمولی و روزمره در به‌کارگیری این سیستم کامپیوتری محدودیتی وجود نخواهد داشت. بعضی از کاربردها را می‌توان به این صورت خلاصه کرد:

  • تین کلاینت‌ها بهترین انتخاب برای استفاده در فضاهایی مثل ادارات، سازمان‌ها، آژانس‌های مسافرتی و مراکز این چنینی هستند. کار کردن با آن‌ها برای همه کارکنان آسان است و برق بسیار کمی را مصرف خواهند کرد.
  • انواع مراکز درمانی، درمانگاه و کلینیک‌ها می‌توانند از تین کلاینت برای مصارف روزمره از جمله ثبت اطلاعات مراجعه کنندگان و بیماران استفاده کنند.
  • بسیاری از مراکز آموزشی مثل دانشگاه‌ها، مدارس و مؤسسات به چندین سیستم کاربردی نیازمند هستند. در نتیجه مزایای تین کلاینت نشان می‌دهند که برای استفاده در این زمینه انتخاب مطلوبی خواهد بود.

البته در نهایت این عوامل و کاربردها تعدادی از مثال‌های مصارف تین کلاینت را شامل می‌شوند. در نتیجه در زمینه‌های بیشتری مثل کاربری روزانه و شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید